Betalen

Bij Lotus Lingerie kunt u betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Sofort of overschrijving.

Bij iDeal wordt tijdens het bestelproces de betaling direct afgehandeld met de eigen bank. Hiermee verloopt het afrekenen in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Gebruikers van telebankieren kunnen meteen gebruik maken van iDeal. Betalen via iDeal is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

PayPal is een veilige manier van online betalen zonder je gegevens te delen. Klanten maken graag gebruik van PayPal omdat het gemakkelijk en veilig is. Betalen is slechts een kwestie van je e-mailadres en wachtwoord invullen.

MisterCash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken.

SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van Internetbankieren. Het voordeel is echter: je hoeft je niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteer je bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. Je wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat je slechts je bank hoeft te selecteren en je vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. 


Ook kun je er voor kiezen om het bedrag binnen 5 werkdagen zelf over te schrijven aan Lotus Lingerie op de volgende bankrekening: NL39RABO0128335300   BIC: RABONL2U
Je kunt deze optie aanvinken bij het afronden van je bestelling. Wilt je bij het overschrijven je bestelnummer noteren? Mocht je vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via info@lotuslingerie.nl.