Betalen

Bij Lotus Lingerie kunt u betalen via iDeal, PayPal, MisterCash, Sofort of overschrijving.

Bij iDeal wordt tijdens het bestelproces de betaling direct afgehandeld met de eigen bank. Hiermee verloopt het afrekenen in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de eigen bank. Gebruikers van telebankieren kunnen meteen gebruik maken van iDeal. Betalen via iDeal is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

PayPal is een veilige manier van online betalen zonder uw gegevens te delen. Klanten maken graag gebruik van PayPal omdat het gemakkelijk en veilig is. Betalen is slechts een kwestie van uw e-mailadres en wachtwoord invullen.

MisterCash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken.

SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. 


Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag zelf over te schrijven aan Lotus Lingerie op de volgende bankrekening: NL39RABO0128335300
U kunt deze optie aanvinken bij het afronden van uw bestelling. Wilt u bij het overschrijven uw bestelnummer noteren? Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.