In verband met vakantie is Lotus Lingerie gesloten van 25 september t/m 7 oktober. Bestellingen zullen vanaf 8 oktober in behandeling worden genomen.

Collecties

Cyell badmode en nachtmode, dat is Nederlandse mode van internationale allure Met haar Beachwear, Sleepwear & Homewear collecties heeft Cyell de top van dames badmode en nachtmode in Europa bereikt. De collecties worden door stylistes in eigen huis ontworpen en ontwikkeld.

Cyell badkleding en nachtkleding voor de vrouw van nu

Cyell is er voor de modieuze en zelfbewuste vrouw die positief en open in het leven staat. Cyell badmode en nachtmode onderscheidt zich door het unieke en eigenzinnige handschrift, met een scherp oog voor detail, continue hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Cyell badkleding en nachtkleding is verkrijgbaar in meer dan 14 landen.

De mensen achter Cyell badmode en nachtmode

In 1995 is Cyell opgericht door Cynthia Kooi en Ella Wiersma. Inmiddels zijn er 37 gepassioneerde medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Friesland. Het hele team is nauw betrokken bij het tot stand komen van de collecties. Cyell badkleding en nachtkleding is puur, eerlijk en betrouwbaar en doet wat het belooft. De filosofie van Cyell: volg je hart, zie schoonheid in eenvoud en in mensen, Beauty is Being. Bij Lotus Lingerie vindt u een uitgebreide collectie Cyell badmode en nachtmode. In onze webshop kunt u ook Cyell nachtmode en Cyell badmode online bekijken en bestellen.