Collecties

Het hele jaar door krijgen we nieuwe series lingerie binnen van PrimaDonna. Zachte, hedendaagse designs, luxe materialen, kleuren en geweldige ondersteuning voor de grotere cupmaten. Het resultaat is niets minder dan een lingeriewonder, van B tot en met cup J!

Ook van de lingerie van Marie Jo krijgen we het hele jaar door nieuwe series binnen. Ontworpen om vrouwen met passie te inspireren die de dagelijkse schoonheid van het leven nog mooier willen maken. Vind de perfecte hoeveelheid kant voor dat vleugje romantiek en collecties die altijd modebewust zijn, zonder ooit concessies aan comfort te doen.

De nachtmode van Cyell krijgen we 2 keer per jaar binnen, meestal in februari en augustus. We vinden het prettig dat je als klant veel keus hebt en daarom bestellen we altijd alle maten weer bij van ieder collectie zolang de voorraad strekt. Ook tijdens onze opruiming hebben we dan nog voldoende op voorraad! Cyell badmode en nachtmode, dat is Nederlandse mode van internationale allure Met haar Beachwear, Sleepwear & Homewear collecties heeft Cyell de top van dames badmode en nachtmode in Europa bereikt. De collecties worden door stylistes in eigen huis ontworpen en ontwikkeld.

Cyell is er voor de modieuze en zelfbewuste vrouw die positief en open in het leven staat. Cyell badmode en nachtmode onderscheidt zich door het unieke en eigenzinnige handschrift, met een scherp oog voor detail, continue hoge kwaliteit en een perfecte pasvorm. Cyell badkleding en nachtkleding is verkrijgbaar in vele landen.

De mensen achter Cyell badmode en nachtmode

In 1995 is Cyell opgericht door Cynthia Kooi en Ella Wiersma. Inmiddels zijn er vele gepassioneerde medewerkers werkzaam op het hoofdkantoor in Friesland. Het hele team is nauw betrokken bij het tot stand komen van de collecties. Cyell badkleding en nachtkleding is puur, eerlijk en betrouwbaar en doet wat het belooft. De filosofie van Cyell: volg je hart, zie schoonheid in eenvoud en in mensen, Beauty is Being. Bij Lotus Lingerie vindt u een uitgebreide collectie Cyell badmode en nachtmode. In onze webshop kunt u ook Cyell nachtmode en Cyell badmode online bekijken en bestellen.