Cyell pyjama

Voor een mooie en comfortabele Cyell pyjama bent u bij Lotus Lingerie aan het juiste adres. Cyell ontwerpt al jarenlang de mooiste nachtmode van de beste kwaliteit. Waar voorheen zachtheid en comfort een belangrijk criteria was voor het uitzoeken van een pyjama, speelt nu design een steeds grotere rol. Vrouwen vinden het prettig om er ’s nachts prachtig uit te zien. Met een Cyell pyjama bent u niet alleen verzekerd van slaapcomfort, maar ook van een stijlvolle uitstraling. Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie Cyell nachtkleding? Bekijk onze webshop en laat u verrassen door de eigentijdse collectie van Cyell.

Ingetoten en uitbundige kleuren

Een Cyell pyjama is bij Lotus Lingerie niet alleen verkrijgbaar in ingetogen kleuren, maar ook in uitbundige en volle kleuren met kleurrijke patronen. Naast de kleurencombinaties maakt het merk ook gebruik van combinaties van verschillende structureren en materialen, zoals satijn en katoen. Hierdoor ontwikkelt Cyell nachtmode met een eigen identiteit en eigen style. In onze Cyell nachtmode outlet vindt u de collectie van Cyell tegen zeer scherpe prijzen. Van een pyjamabroek met print tot een klassiek nachthemd. Lotus Lingerie biedt voor ieder wat wils. Bekijk onze collectie en profiteer direct van aantrekkelijke kortingen!

Brand story CYELL

Once you know…

Het verhaal van CYELL start aan de keukentafel van Cynthia. In de lente van ‘94. De zon schittert door het raam. Cynthia en haar vriendin Ella genieten van een lekkere kop thee. Beiden eind twintig. Druk sociaal leven, leuke baan. Verleidelijke vrouwen. Kortom: in de bloei van hun leven. Het gesprek gaat over vakantie. En over badmode.

Ze zijn de vluchtige en goedkope badmode ontgroeid. Ze kiezen tegenwoordig zelfbewuster. Laten zich niet meer zomaar de les lezen. Ze bepalen zelf wel wat bij hun past. En wat niet. Daarom zoeken ze iets nieuws. Stijlvoller, maar vooral niet saai. Met iconische prints. Maar niet schreeuwerig. En met een kwaliteit en pasvorm die hun lichaam doet stralen en hun sterke punten benadrukt. Zonder dat het ordinair wordt. Die zoektocht eindigt in een bijzonder nieuw avontuur. ‘Hoe gaaf zou het zijn als wij zelf…’

Nu, 25 jaar later, is CYELL hét merk voor zelfverzekerde vrouwen zoals jij. Want je kent jezelf en je lichaam. En omarmt het. Jij vaart je eigen koers en weet inmiddels dat de kleine dingen in het leven juist de grote zijn. Je kunt genieten van details. Zoals de schittering van de zon op de gebruinde schouder van je kind. Of die schaterlachende vriendin op dat volle terras. Net zoals je verliefd kunt worden op een ideaal kledingstuk. Zoals die bikini waar je jezelf zo fijn in voelt. Vrij en vol zelfvertrouwen. Omdat het zo goed bij je lichaam past. En met passie is gemaakt van de fijnste materialen. Met een kleurrijke print en unieke details.

Vandaag stralen ruim 1 miljoen zelfverzekerde vrouwen over de hele wereld in de swim- & sleepwear van CYELL. Vrouwen die inmiddels weten dat geluk juist in de kleine dingen is te vinden. Ken jij dat gevoel al?

CYELL swimwear & sleepwear

Once you know…

Klanten vonden ons via: grote cup maatbadkleding grote matenprimadonna Deauvillelingerie PrimaDonnalingerie webshopMarie Jo TomMarie Jo bhOroblu webshopPrima Donna uitverkoopBH Marie Jo online kopenLingerie voor grote matenCyell nachtmode

Vergelijkbare pagina's zijn: Prima DonnaPrima Donna SportPrima Donna SwimPrima Donna bikiniPrima Donna Twist en Prima Donna SaleMarie Jo SwimCyellMarie JoMarie Jo AventureCyell nachtmode en Cyell badmode