Lingerie webshop

Lotus Lingerie is dé toonaangevende lingerie webshop in Nederland met een zeer uitgebreide collectie lingerie, nachtmode en badmode. Sinds 28 april 2007 zijn wij gevestigd op het Waddeneiland Ameland. U vindt ons in een karakteristiek pand aan de Torenstraat in het dorp Nes. Ligt Ameland niet voor u naast de deur? Geen probleem! In onze lingerie webshop bieden wij exclusieve lingerie van topmerken, zoals Marie Jo, PrimaDonna, Femilet en Boobs en Bloomers. Lotus Lingerie verkoopt lingerie voor elke vrouw, zoals in een kleine als in een grote cupmaat. De cupmaten gaan van cup AA t/m I en de omvangmaten van 65 t/m 105. Bekijk de webshop voor ons uitgebreide aanbod!

Lotus lingerie is dé lingerie webshop van Nederland

Lotus Lingerie is geen doorsnee lingerie webshop, wij voeren een groot assortiment, zodat iedere klant de lingerie kan vinden die goed bij haar past. Lingerie moet klasse en elegantie uitstralen, zodat de vrouw zich zelfverzekerd en sexy voelt. Onze lingerie webshop bevat exclusieve Europese merken welke bekend staan om modieuze collecties van zeer goede kwaliteit en pasvorm. Onze lingerie is in vele maten leverbaar, zoals onder andere de Prima Donna Deauville collectie en de Marie Jo Tom collectie. Voor de mooiste lingerie, zowel in kleine als grote cupmaat, bent u bij Lotus Lingerie aan het juiste adres. De collecties in onze webshop worden regelmatig aangevuld.

Informatie lingerie webshop

Zowel in onze winkel als in onze lingerie webshop kunt u rekenen op onze service en klantvriendelijkheid. Bent u op zoek naar een artikel dat niet in de webshop staat? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden de mogelijkheid om te kijken of het artikel nog te bestellen is.

Lingerie webshop

Klanten vonden ons via: grote cup maatbadkleding grote maten, Marie Jo TomMarie Jo bhOroblu webshopPrima Donna uitverkoopBH Marie Jo online kopenLingerie voor grote maten,

Vergelijkbare pagina's zijn: Prima DonnaPrima Donna SportPrima Donna SwimPrima Donna bikiniPrima Donna Twist en Prima Donna SaleMarie Jo SwimCyellMarie JoMarie Jo AventureCyell nachtmode en Cyell badmode