In verband met vakantie is Lotus Lingerie gesloten van 25 september t/m 7 oktober. Bestellingen zullen vanaf 8 oktober in behandeling worden genomen.

Over Lotus Lingerie

Lotus Lingerie bestaat sinds 28 april 2007 en is gevestigd op het Waddeneiland Ameland. U vindt ons in een karakteristiek pand aan de Torenstraat in het dorp Nes.

Bij Lotus vindt u een zeer uitgebreide collectie lingerie en badkleding, grote maten zijn onze specialiteit. Voor de mooiste lingerie en badmode, zowel in kleine als in grote cupmaat, bent u bij Lotus Lingerie aan het juiste adres. Wij zien u graag tevreden de deur uitgaan en helpen u daarom graag. Twijfel dus niet wanneer u een vraag heeft en stap naar binnen!

Ligt Ameland voor u niet naast de deur? Geen probleem! Wij hebben ook een zeer overzichtelijke webshop waar u lingerie, nacht- en badmode kunt vinden. Veel kwaliteitsmerken zoals Marie Jo, Prima Donna, Femilet en ook Cyell badmode en nachtmode kunt u online bestellen.

Heeft u vragen over de collecties die we aanbieden in onze webshop? Neem dan gerust even contact met ons op via het contactformulier hier links op de pagina. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

De collecties in onze webshop worden regelmatig aangevuld. Bent u op zoek naar een artikel dat niet in de webshop staat? Stuur dan een e-mail naar info@lotuslingerie.nl Wij zullen dan voor u kijken of het artikel nog te bestellen is.