Prima Donna Deauville

De elegante look en comfort van de Prima Donna Deauville collectie is de best verkopende in de Prima Donna serie. De pasvorm is legendarisch en het tijdloze design spreekt vrouwen van elke leeftijd aan. De fijn afgewerkte schouderbandjes geven de Prima Donna Deauville collectie een sierlijke uitstraling en de unieke pasvorm van Deauville ondersteunt en modelleert uw borsten als geen ander. Bovendien is de Prima Donna Deauville collectie ook ideaal voor grotere cupmaten.

Modische Prima Donna Deauville lingerie

De Prima Donna Deauville lingerie is de stevigste lingerie van het grote cupmaten merk. De Prima Donna Deauville is zowel beschikbaar in modische kleuren als de basiskleuren. De unieke pasvorm van Prima Donna Deauville bezorgt u een niet te evenaren comfort. De cupmaten zijn opgebouwd uit drie deeltjes om je borsten te ondersteunen, naar het midden te brengen en te liften. Dit resulteert in een afslankend effect én optimaal draagcomfort. Met een maatrange van cupmaat B tot en met cupmaat I is de Prima Donna Deauville collectie een ontwerp dat bijna voor elke dame een passende bh biedt. Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van Lotus Lingerie? Bekijk de webshop voor een uitgebreid aanbod modische PrimaDonna Deauville lingerie in verschillende kleuren en maten.

Informatie Prima Donna Deauville

Prima Donna is luxueuze lingerie met een legendarische pasvorm voor vrouwen met een cupmaat meer. Bekijk het uitgebreide aanbod Prima Donna Deauville lingerie in de webshop van Lotus Lingerie en koop uw favoriete lingerie online.Wilt u meer informatie ontvangen over de pasmaten van onze lingerie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige adviseurs staan u graag te woord.

 

 

Klanten vonden ons via: grote cup maatbadkleding grote matenlingerie PrimaDonnalingerie webshopMarie Jo TomMarie Jo bhOroblu webshopPrima Donna uitverkoopBH Marie Jo online kopenLingerie voor grote matenCyell nachtmode.