Retourzending

Wanneer u één of meerdere artikelen retour wilt sturen dan zijn de kosten voor uw eigen rekening. Om onze prijzen in de webshop zo scherp mogelijk te kunnen houden betaald u zelf de retourkosten. Let erop dat dit bedrag vanuit het buitenland hoger kan liggen dan bij een binnenlandse zending.

Bh's mogen alleen worden verzonden in een doosje (met voldoende ruimte) in verband met beschadigen. Een bh zonder vulling en slips kunnen in een klein en plat doosje worden verzonden, dit geldt dan als brievenbuspost mits de afmetingen niet groter zijn dan 26x38x3,2 cm.

Artikelen die niet op de juiste manier zijn verpakt of beschadigd bij ons binnen komen worden niet in behandeling genomen en uw geld wordt in dat geval niet retour gestort. Onder beschadiging verstaan wij ook rook- en etensluchten.

Wanneer u één of meerdere artikelen retour wilt sturen kunt u dit het beste zo spoedig mogelijk melden via info@lotuslingerie.nl. Uw retourzending dient binnen 14 dagen nadat wij het aan u hebben verzonden bij ons binnen te zijn. Het desbetreffende artikel of de desbetreffende artikelen dienen onbeschadigd, niet gewassen, niet gedragen en met originele labels aan het artikel bij ons binnen te komen.

Uw retouren kunt u richten aan:

Lotus Lingerie
Torenstraat 4A
9163 HE Nes Ameland

Lotus Lingerie is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor vermissing of beschadiging van een pakket dat u aan ons retourneert.Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

maandag t/m vrijdag 10.00-12.00 en 13.00-17.30
zaterdag 10.00-12.00 en 13.00-17.00
zondag gesloten

Nemen we niet op? Dan zijn we even een klant aan het helpen. Gelieve dan een mail te sturen naar info@lotuslingerie.nl met uw vraag.