Vind je juiste bh maat

Vind je juiste bh maat

De juiste bh maat, hoe vind je die nu eigenlijk?

Meten is weten zeggen ze, maar dat gaat in dit geval niet helemaal op. Wat je wel kunt meten is de omvangsmaat, maar de cupmaat blijft een kwestie van passen en je laten adviseren.
Hoe meet je die omvangsmaat? Neem een centimeter en meet je omtrek onder je borsten door.

Het is belangrijk dat je bh strak genoeg aansluit, zodat je meer steun uit de cup haalt. Meet je bijvoorbeeld 88 cm? Probeer dan eens een omvang 85. Ook is het belangrijk dat je omvang strak aansluit om te voorkomen dat je bh kan gaan draaien. Is je omvang te los dan zal je bh gaan draaien waardoor je last krijgt van de beugels. Laat je daarom adviseren in een lingerie speciaalzaak als je je maat niet weet.

Ben je eenmaal bekend met welke maat je draagt, dan kun je ook gemakkelijk bij ons online bestellen. Twijfel je toch nog? Ook op afstand kunnen we je advies geven per telefoon of e-mail.

Je kunt ons bereiken via 0519542472 of per mail via [email protected]. Als we een klant aan het helpen zijn in de winkel kunnen we helaas de telefoon niet altijd aannemen, probeer het dan later nog eens of stuur een e-mail, deze wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Webdesign en realisatie door Red banana
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »