Filters opslaan
203 producten
Sorteer op

PrimaDonna is uitermate geschikte lingerie voor dames met een volle boezem en 'moeilijke' borsten. De bh's geven steun, comfort en zijn mooi. Cup B-K. Sexy must have. Prima Donna is hét antwoord op je vraag!

Prima Donna; mooie, comfortabele lingerie voor cup B-K.

PrimaDonna is uitermate geschikte lingerie voor dames met een volle boezem. De diepe cups in de bh's geven steun, comfort en zijn mooi. Cup B-K. Sexy must have!

Lotus Lingerie verkoopt lingerie voor elke vrouw, zowel in een kleine cupmaat als in grote, en veel mooie nachtmode in maten variërend van een kleine tot een grote cupmaat. De cupmaten gaan van cup A t/m J en de omvangmaten van 65 t/m 110. Lotus Lingerie is geen doorsnee bh winkel, wij voeren een groot assortiment lingerie zodat iedere klant de lingerie kan vinden die haar goed past. Of het nu gaat om een beha, nachtmode of badkleding, bij Lotus Lingerie vind je zeker iets naar je smaak. Geen bh winkel zoals alle andere, maar een winkel waar je naast een bh grote maat ook veel andere kwaliteitslingerie kunt vinden. 

BH winkel voor grote maten

Voor vrouwen met een grote cupmaat kan het lastig zijn om mooie lingerie te vinden. Lotus Lingerie heeft veel mooie en comfortabele lingerie in diverse maten waarmee je gezien mag worden. Elk bh winkel doet tegenwoordig wel iets met grote maten, maar Lotus Lingerie heeft een uitgekiende collectie. Prima Donna is hét antwoord op je vraag!

Ja, ik zoek een grote cupmaat BH

Vind je het moeilijk om een geschikte bh in grote maat te vinden? In onze winkel gevestigd op Ameland verkopen we Prima Donna lingerie in een grote cup. Kijk ook eens in onze webshop. Je zult verrast zijn door de grote keuze. Behalve een bh winkel zijn wij vooral ook een zaak met een hart voor lingerie voor de vrouw van nu.

Webdesign en realisatie door Red banana
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »